Autoexe

 

Felhőalapú Office-Alkalmazáscsomagok​

Irodai Alkalmazások

Az Irodai Alkalmazások csomagajánlatainkkal könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti.
Érdekli, hogyan?

Hatékony Irodai Üzemeltetés Személyre Szabva

Office 365 Irodai Csomagjaink

A Modern Iroda
A hagyományos Office alkalmazások ugyan jól szolgálták az irodai dolgozókat, azonban a digitalizáció térhódítása és a modern technológiák elterjedése miatt már nem tudtak minden felhasználó igényt kielégíteni.

A Microsoft ezért olyan korszerű irodai alkalmazásokat fejlesztett ki, melyekkel lehetségessé vált a modern online technológiák integrálása. Az Office 365 alkalmazásai  eredményesebb és produktívabb munkát biztosítanak Önnek és munkatársai számára.

Miért Váltson?
Az, hogy bárhonnan dolgozhat, a hatalmas online dokumentum tárhely, a folyamatos felhős biztonsági mentések, az időzített megosztások, a mindig naprakész programok, a valós idejű csoportmunka és többek közt az integrált üzleti intelligencia is amellett szól, hogy váltson.

Mi a jó hírünk? Az, hogy mindezért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, tervezhető, havidíjas konstrukciónk segítségével jelentős költségeket spórolhat meg.

Irodai Alkalmazáscsomagjaink Minden Területen Megállják A Helyüket

Kiknek Ajánljuk?

IT vezetőknek

Kevesebb munkával, hatékonyabban üzemeltetheti Microsoftos szolgáltatásait. Nem szükséges infrastruktúrát kiépíteni, ráadásul a szoftverek beállításai központilag szabályozhatóak a csoportházirendek segítségével. Az Office 365 szolgáltatáshoz telefonos és online terméktámogatás is kapcsolódik, így hiba esetén azonnal rendelkezésre áll a technikai segítség. Az Office 365 használatával az informatikai infrastruktúra kiépítése és beállításainak felügyelete könnyebbé válik, mint valaha.

Gazdasági vezetőknek

Office 365 előfizetéssel biztosabb informatikai infrastruktúrát építhet ki anélkül, hogy újabb levelező szerverekbe vagy fájlszerverekbe kellene befektetnie és emellett még rendszergazdája terhein is csökkenthet. A rendkívül rugalmas, költségként elszámolható, havi díjazású konstrukció keretén belül az előfizetés felhasználószám alapján számlázódik, ezáltal csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetni, melyet ténylegesen használnak. Az Office 365-re való átállás során a munkafolyamat zökkenőmentesen, leállási idő nélkül folytatható. A biztonság az Office 365 egyik legfontosabb tervezési alapelve és szolgáltatása, mely kiterjed a hardverre, a szoftverre, a Microsoft adatközpontjainak fizikai biztonságára, a házirendekre és az elérhető beépített, illetve ügyfél általi, speciális beállításokra.

Kereskedelmi vezetőknek

A OneDrive és SharePoint szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználó bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti az adatait. A fejlett csoportmunka megoldások segítségével egyszerűen oszthatóak meg a dokumentumok a kollégák között. Könnyedén megszervezhetőek az online értekezletek, így azonnal, utazási költség és idő nélkül nyílik tárgyalási lehetőség az ügyfelekkel – bárhol, bármikor. A csevegésalapú munkaterülettel azonnali hozzáférünk a csevegésekhez, tartalmakhoz, személyekhez és eszközökhöz. Az egyes csomagokban elérhető beépített üzleti intelligencia remek lehetőséget biztosít az adatok elemzéséhez és ábrázolásához. A munkaszervező eszközök segítségével a tervezés, rendszerezés, feladatkiosztás és együttműködés könnyebbé válik, ezáltal jobban szervezhető és felügyelhető a kereskedelmi csapat tevékenysége.

 

KKV-Kra Optimalizált Teljeskörű Üzleti Alkalmazások​​

Microsoft 365

A Microsoft 365 a három legnépszerűbb Microsoft terméket foglalja magába, az Office 365, a Windows 10, valamint az Enterprise Mobility + Security termékeket, hozzájárulva a vállalatok kreatív és mobilis munkavégzéséhez, az együttműködés és a teljeskörű biztonság megteremtéséhez.

A Modern Vállalatok Irodai Svájcibicskája

Microsoft 365 Üzleti Alkalmazások

A Jövő Már Itt Van
Biztosan tudja Ön is, hogy milyen frusztráló az, ha egy cél elérése érdekében száz különböző dolgot kell bevetnie, és még akkor se feltétlenül elégedett a végeredménnyel.

A Microsoft 365 segítségével végre elfelejtheti a komplex megoldásokat, egyetlen üzleti alkalmazáscsomaggal, minden szükséges eszköz elérhetővé válik – bárhol, bármikor.

Váltson Még Ma!
Microsoft 365 csomagjainkkal mindig naprakész maradhat, hisz azok tartalmazzák legfrissebb Officet illetve a Windows 10 Pro Upgrade-ot is. Az M365 magában foglalja a levelező, a naptár, a csevegő, találkozó programokat, illetve hatalmas felhős tárhelyet is biztosít a dokumentumok számára.

Az M365 intelligens biztonsági megoldásai proaktív védelmet nyújtanak a kártevők ellen, emellett segítenek az ügyféladatok védelmében is.

Üzleti Alkalmazások A Felhőből

Kiknek Ajánljuk?

Vállalati döntéshozóknak

Ha szeretné átlátni és egy kézben tartani a teljes IT infrastruktúrát, folyamatos felügyeletet szeretne kapni minden asztali és mobil eszközhöz, ráadásul egyetlen megoldással szeretné elérni mindezt, akkor a Microsoft 365 csomagjaink kellenek Önnek. Mivel a termék magában foglalja az közösségi munkavégzéshez, a mindennapi feladatok ellátásához, a teljeskörű szoftver és üzleti adatai védelmét is ellátó biztonsági megoldásokon át a teljes operációs rendszerekig minden szükséges szolgáltatást és funkciót, így egy helyről, egyetlen előfizetéssel, kontrollálhatóan és rugalmas oldhatja meg cége informatikai igényeit.

Gazdasági vezetőknek

A Microsoft 365 csomagjainknak köszönhetően egy helyről, egy szolgáltatótól, egyetlen előfizetéssel érhető el Ön számára a cég teljes IT rendszere. A rendkívül rugalmas, költségként elszámolható, havi díjazású konstrukció keretén belül az előfizetés felhasználószám alapján kerül kiszámlázásra, ezáltal csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetni, melyet ténylegesen használnak.

IT szakembereknek

Napjainkban minden cég életében fontos a napi folyamatok ellátásához szükséges informatikai megoldások, a közösségi munkavégzés, az egységes és jól átlátható, felügyelhető rendszer megléte. Eddig ezt több lépésben kellett egy rendszergazdának megoldani. Külön gondoskodni a felhasználói programokról, az eszközök operációs rendszeréről és a biztonsági/felügyeleti megoldásokról. A Microsoft 365 csomagjaink segítségével ezt mostantól egy megoldással elérheti. Egységes operációs rendszer, Office alkalmazások, közösségi eszközök, felügyelt asztali és mobil eszközök, szoftver és hardver leltár, mindez egyetlen előfizetéssel.